Mixed Balance keittiössä testataan ja ideoidaan uusia reseptejä sekä tuunataan vanhoja.-Ilman gluteenia!
15.2.2015
OCCO BUCCO
Tämä ei ole mikään uusi resepti, mutta takuuvarmasti hyvää. Reseptiä on vähän mukailtu alkuperäisestä. Occo Buccon liha on edullista ja siitä saa takuuvarmasti hauduttamalla suussasulavan mureaa!
Raaka-aineet:
2 kpl occo bucco lihaa
oliiviöljyä
2 isoa porkkanaa
2 sellerin vartta
6 valkosipulinkynttä
2 sipulia
1 rkl tummaa sokeria
1, 5 dl valkoviiniä
1 rkl tinjamia
1 rkl oreganoa
0,5 rkl juustokuminaa
1 rkl jauhettua mustapippuria
2 tl suolaa
1 tölkki tomaattimurskaa
0,5 dl tomaattipyrettä
Valmistusohjeet:
Pilko porkkana, selleri, valkosipuli ja sipuli
Ruskista liha pannulla
Siirrä pataan
Lisää pannulle valkosipuli ja sipuli
Kuullota hetki
Lisää porkkana ja selleri, jatka kuullottamista muutama min.
Lisää valkoviini, tomaattimurska, tomaattipyre ja mausteet
Sekoita ja kiehauta ja kaada lihan päälle pataan
Laita pata 175 asteiseen uuniin
Pidin lihaa uunissa kolme tuntia.
Jossain ohjeissa haudutusaika on 1,5 h, minun mielestäni näin tulee parasta.
Tarjoa riisin kanssa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti