Mixed Balance keittiössä testataan ja ideoidaan uusia reseptejä sekä tuunataan vanhoja.-Ilman gluteenia!
15.2.2015
KUNINGASKATKARAPUJA - Valkosipuli,-chili.-persiljaöljyssä
Aivan taivaallista ruokaa:). Kuorellisia kuningaskatkarapuja ja paljon valkosipulia. Ostin ennen aina kuorittuja rapuja, mutta nämä kuorelliset ovat paljon parempia ja lopputulos on huomattavasti mureampi. Ravut eivät tarvitse mitään kikkailuja, tämä resepti on paras kaikista!
Raaka-aineet:
8 kpl kuningaskatkarapuja ( Pirkalta esim. löytyy näitä)
10 kynttä valkosipulia
reilusti hyvää oliiviljyä
Puolikkaan sitruunan mehu
1 tl Chilikastiketta ( sambal olek yms).
Puolikas puntti persiljaa
Mustapippuria
Suolaa
Vaaleaa, paahdettua gluteenitonta leipää tarjoiluun
Valmistusohjeet:
Kuori ravut, poista suoli
Jätä pyrstö paikoilleen
Mausta ravut sitruunalla, suolalla ja pippurilla
Pilko persilja ja valkosipuli
Lämmitä öljy ( öljyä saa olla n. 0 , 5 cm kerros)
lisää valkosipulit.
Kuullosta valkosipuleita
Lisää chilikastike ja persilja
Lisää katkaravut
paista molemmin puolin pari min. ( kunnes ovat kypsiä)
Älä ylikypsennä!
Tarjoile paahdetun leivän kanssa kuumana suoraan pannulta!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti