Mixed Balance keittiössä testataan ja ideoidaan uusia reseptejä sekä tuunataan vanhoja.-Ilman gluteenia!
16.1.2015
KUUMA JA TULINEN AVOCADOKEITTO - Lisukkeena paahdettuja ja maustettuja kurpitsansiemeniä
Iso pussillinen avocadoja on pitänyt tuhota tämän viikon aikana, siispä tein avocadokeittoa ja paahdoin päälle kurpitsansiemeniä. -Tulista ja lämmittävää. Kesällä tämä nautitaan kylmänä ja päälle laitetaan esim. rapu-korianteri seosta.
Raaka-aineet:
Keitto:
3 dl kanalientä
0,5 dl turkkilaista jugurttia
2-4 avocadoa ( käytin tähän neljä pientä)
1 sipuli
1 dl korianteria
0,5 dl persiljaa
0,5 tl juustokuminaa
1 tl jauhettua korianteria
1 rkl hunajaa
1 limen mehu
Lisäke:
0,5 dl kurpitsansiemeniä
suolaa
1 tl hunajaa
paprikamaustetta
0,5 limen mehu
Valmistusohjeet:
Valmista kanaliemi
Pilko sipuli, avocadot,persilja ja korianteri
Lisää kanaliemi, mausteet ja jugurtti tehosekoittimeen
Lisää loput ainekset
Sekoita tasaiseksi keitoksi
Lisää kurpitsansiemenet pannulle
Paahda kunnes poksahtelevat
Lisää limenmehu, hunaja ja mausteet
Paahda hetki, kunnes siemenissä on kaunis väri
Tarjoilu:
Kieuhauta keitto nopeasti, aseta kulhoon ja lisää siemenet keiton pinnalle
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti