2.2.2015

TERIYAKI KANA ja Kananmunariisi

Olen nyt taas innostunut tekemään kanamunariisiä, tavallisen riisin sijasta. Siinä on kiva koostumus ja se on todella hyvää.Teriyaki kastike taas on helppo valmistaa itse. Sopii Kanan tai lohen kanssa.
Lisäkkeeksi salaattia, kurkkua ja kevätsipulia- Nam:)






Raaka-aineet:

Teriyaki kastike:

0,5 dl gluteenitonta soijakastiketta
2 rkl vettä
3 rkl hunajaa
3 tl sokeria
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl Riisiviinietikkaa
1 valkosipulin kynsi
n. 1, 5 cm inkivääriä

340 g kanan rintafileitä

Valmistusohjeet:

Pilko inkivääri ja valkosipuli
Sekoita kaikki ainekset
Kuumenna pannulla kiehumispisteeseen
Laske lämpötilaa
Kuumenna n. 10 min, kunnes kastike on mennyt hieman kokoon

Paista kananrintafileet
Leikkaa veitsellä poikittain viipaleiksi
Lisää teriyaki kastike kanaviipaleiden päälle


Kananmuna riisi

Raaka-aineet:

Riisiä
1 kanamuna
suolaa

Valmistusohjeet:

Keitä riisi ohjeen mukaan
Sekoita raaka kananmuna valmiin riisin sekaan
Sekoita, kunnes kananmuna on hyytynyt

Tarjoa kana kupista, jossa puolet riisiä ja puolet salaattia, kurkkua ja kevätsipulia
Asettele teriyakikana annoksen päälle



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti