Mixed Balance keittiössä testataan ja ideoidaan uusia reseptejä sekä tuunataan vanhoja.-Ilman gluteenia!
19.1.2015
LÄMMIN KVINOA- BATAATTI SALAATTI
Tästä ruokaisa lisäkesalaatti. Tarjosin tänään kanan kanssa. Salaatista riittää neljälle hengelle.
Raaka-aineet:
1 dl kvinoaa
2 dl vettä
puolikas bataatti
oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 lime
1 tl cayennepippuria
1 tl jauhettua korianteria
1 tl juustokuminaa
n. 10 cm purjosipulia
ripaus valkopippuria
1 lime
2 valkosipulinkynttä
1 chili
0,5 dl tuoretta korianteria
Valmistusohjeet:
Huuhtele kvinoa ohjeen mukaan
Kuutio bataatti
Keitä bataatti ja kvinoa kypsäksi
Pilko purjo, valkosipuli ja chili
Siinä vaiheessa kun bataatti ja kvinoa ovat miltei kypsiä ( n. 15 min), lisää pannulle öljyä, mausteet, valkosipuli ja chili
Paahda pannulla, kunnes valkosipuli pehmenee
Lisää purjo, hunaja ja yhden limen mehu
Lisää quinoa ja bataatti
Sotke ainekset pannulla sekaisin
Lisää viimeisenä tuore korianteri
Tarjoa salaatti lämpimänä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti