Mixed Balance keittiössä testataan ja ideoidaan uusia reseptejä sekä tuunataan vanhoja.-Ilman gluteenia!
20.1.2015
Home Made- KETSUPPI
En ole koskaan ollut kaupan ketsupin suuri ystävä. Tomaatit kyllä maistuvat ja niistä saa loistavia kastikkeita ja dippejä ja vaikka tätä itse tehtyä ketsuppia. Tämän reseptin varioin muutamasta netti-reseptistä ja lisäsin joitain raaka-aineita. Yleensä ketsuppiresepteissä keittoaika on lyhyempi. Minä keitän tomaatteja mielellään pidempään, jotta maku syvenee ja saavat makeutta.
Raaka-aineet:
6 tomaattia
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
0,5 chili
1,5 rkl punaviinietikkaa
0,5 dl hunajaa
0,5 dl tomaattipyrettä
0,5 dl makeaa chili kastiketta
3 dl vettä
suolaa
pippuria
Valmistusohje:
Pilko tomaatit, sipulit, valkosipuli ja chili
Lisää kaikki ainekset kattilaan
Keitä miedolla lämmöllä n. 2 tuntia
Jäähdytä hieman
Soseuta tehosekottimella hienoksi
Purkita ja laita jääkaappiin.
Säilyy jääkaapissa pari viikkoa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti