Hyvä iltaruoka. Nopea valmistaa ja maistuu lämpimänä ja kylmänä. Pastasalaatin lisäksi meillä syötiin tomaattisalaattia.
Raaka-aineet:
Pussi/ paketti rucolaa
210 g Turkkilaista jugurttia
0,5 dl raastettua parmesaania
3 rkl pinjansiemeniä
3 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
ripaus muskottipähkinää
300 g kuivaa pastaa ( käytin gluteenitonta)
100 g ilmakuivattua kinkkua tai schwarzvaldin kinkkua
Valmistusohjeet:
Pilko valkosipuli ja ilmakuivattu kinkku
Laita tehosekoittimeen; parmesaani, rucola, jugurtti, valkosipulit, suola, pippuri ja muskotti
Sekoita tasaiseksi
Keitä pasta
Paista kinkku pannulla ( tämä ei ole välttämätöntä, paistaminen tuo rapeutta ja suolaisuus korostuu)
Valuta pastasta hyvin kaikki vesi pois
Sekoita rucola-jugurttikastike pastan joukkoon
Lisää kinkut ja raasta päälle parmesaania
Tarjoa lämpimänä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti