Aurinkopastan kastikkeesta jäi kahden hengen ruokailun jälkeen jäljelle muutama desi. Kehittelin kastikkeen pohjalta oranssin keiton. Tästä tuli lounasruoka ja ruokaisuutta saatiin lisäämällä kvinoaa ja mozzarellaa. Tähän sopisi hyvin varmasti myös fetajuusto ja minttu.
Raaka-aineet:
Keitto:
2,5 dl Aurinkopastan oranssia kastiketta .LInkki ohjeeseen
3dl vettä
1 dl porkkanamehua
1 dl kermaa
Lisäke:
1dl kvinoaa
2 dl vettä
pieni nippu korianteria
Puolikas lime
1 pallo mozzarellaa
1 tl jauhettua kuivattua chilä
1 tl liha,- kasvis,- tai kanafondia
ripaus suolaa
1 tl hunajaa
Valmistusohje:
Keitto:
Sekoita kattilassa ainekset ja jätä hiljalleen kiehumaan
Lisäke:
Pilko mozzarella ja chili ja korianteri
Liota ja puhdista kvinoa vedessä ennen keittämistä
Keitä pakkauksen ohjeen mukaan
Kun quinoa on valmis, lisää kuutioitu mozzarella ja mausteet.
Purista sekaan puolikas lime
Älä kuumenna enään, ettei mozzarella sula likaa.
Tarjoilu:
Annostele keitto kulhoihin.
Lisää kvinoa seosta haluamasi määrä keiton keskelle
Koristele korianterin lehdillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti