Mixed Balance keittiössä testataan ja ideoidaan uusia reseptejä sekä tuunataan vanhoja.-Ilman gluteenia!
8.2.2015
SUKLAAKUORRUTETTUJA HEDELMIÄ (Menu 1)
MENU 1. Jälkiruoka
Suklaakuorrutetut mansikat, hedelmät yms., kaikki testaamatta. Tälläisena vuodenaikana hedelmät ovat parempi vaihtoehto, koska kaupasta ei välttämättä löydy kovin laadukkaita mansikoita. Pakastetut mansikat eivät sovellu - Olihan tämä taas varsinaista näpertämistä ja hermoja koettelevaa Lopputulos näytti ennemminkin lastenkutsujen herkulta, kuin aikuisten tarjottavalta.- Ei se kuitenkaan tuntunut häiritsevän ketään. Kelpasi kaikille ja olihan tämä annos melko söpön nököinen:)
Raaka-aineet:
Viinirypäleitä
Kiivejä
Mangoa
Mandariineja
Puolipakettia taloussuklaata
Sydämen muotoisia koristeita
Coctailtikkuja
Appelsiini
Valmistusohjeet:
Leikkaa hedelmät sopivan muotoisiksi paloiksi
Sulata suklaa vesihauteessa
Dippaa hedelmiä suklaassa coctailtikun avulla
Laita tikku appelsiiniin tai lautaselle leivinpaperin päälle
Ripottele sydänkoristeita suklaan päälle
Laita jääkaappiin jähmettymään.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti