Hyvää, helppoa, nopeaa! Täytteeksi sitä mitä kaapista löytyy.
Raaka-aineet:
2 suipppopaprikaa
2 tomaattia
400 g jauhelihaa
1 Mozzarella pallo
Rasia aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua fetaa
2 rkl liha fondia
2 rkl tomaattipyrettä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl valkopippuria
Valmistusohjeet:
Lämmitä uuni 200 asteiseksi
Puolita paprikat ja poista siemenet
Laita paprikat uuniin, n. kymmeneksi minuutiksi
Pilko sipuli ja valkosipuli
Puolita tomaatit ja poista sisukset
Ruskista jauheliha, sipuli ja valkosipuli
Lisää mausteet ja pilkottu tomaattien sisus
Ota paprika uunista
Täytä tomaatit ja paprikat jauhelihaseoksella
Lisää päälle feta ja revitty mozzarella
Laita uuniin n. 15 min, kunnes juusto on kauniin ruskea ja paprika pehmennyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti