9.3.2015

BULLET PORK


Näitä reseptejä on monia erilaisia. Olen itse testannut muutaman. T'ämä resepti on oikein toimiva!









Raaka-aineet:

Kuivamausteseos:

n. 2 kg possun lapaa tai etuselkää
1 rkl jauhettua juustokuminaa
1 rkl paprikajauhetta
1 rkl chilijauhetta
1 rkl cayennepippuria
1 rkl mustapippuria
1rkl suolaa
1 rkl sipulijauhetta
1 rkl valkosipulijauhetta
0,5 dl ruskeaa sokeria

Marinadi:

0,5 dl suolaa
0,5 dl ruskeaa sokeria
0,5 l vettä
3 rkl kuivamausteseosta


Valmistusohjeet:

Valmista kuivamausteseos
Laita syrjään
Valmista marinadi
Laita possu marinaadiin ja jätä se lämpimään marinoitumaan vähintään pariksi tunniksi
Jos marinoit yön yli, laita jääkaappiin
Paista possun pinta kiinni pannulla
Laita uuni 150 asteeseen
Hiero kuivamausteseos possun pintaan.
Ole huolellinen ja painele kaikki seos tiiviisti kiinni
Laita possu uuniin n. neljäksi tunniksi
Revi valmis porsas haarukalla pieniksi suikaleiksi


Tarjoilu:

Vaihtoehtoja on lukuisia: Tarjoile salaatin kanssa, hampurilaisen välissä, tacon sisällä jne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti