25.2.2015

PARSAKAALI, -MANGO,- AVOCADOSALAATTI - kananrintafileitä ja appelsiinikastiketta


Kaapista löytyypi mangoa, parsakaalia ja avocadoa eli niistä pyöräytettiin salaatti.
Kananrintafileet paistoin salaatin päälle ja tein lisäksi jugurtti-appelsiinikastiketta.
Parsakaalia ei saa keittää pitkään, kaksi minuuttia riittää. - Toimii myös raakana.

Melko täydellinen iltasafka-  Sopivan kevyt ja raikas!








Raaka-aineet.

Salaatti:

1/2 Parsakaalia
1/2 Mangoa
2  avocadoa
0,5 dl kuivattuja karpaloita
1/4 jäävuorisalaattia
Sitruunan mehua
Suolaa
Mustapippuria

Kananrintafileitä
Mausta suolalla, pippurilla ja tinjamilla


Valmistusohjeet:

Mausta kananrintafileet
Keitä parsakaalia suolalla maustetussa vedessä 2 min
Kuutio mango
Kuutio avocado
Suikaloi jäävuorisalaatti
Ripottele avocado kuutioiden päälle mustapippuria ja purista sitruunamehua
Asettele ainekset lautaselle, siten että jäävuorisalaatti on alimmaisena
Paista maustetut kananrintafileet
Leikkaa ohuiksi suikaleiksi
Aseta kuumat kananrintafileet päällimmäiksi


Kastike:

Raaka-aineet

0,75 dl turkkilaista jugurttia
Puolikkaan appelsiinin mehu
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl sipulijauhetta
1 tl mustapippuria
1 rkl hunajaa


Valmistusohjeet:

Purista puolikkaan appelsiinin mehu jugurtin sekaan
Lisää muut ainekset
Sekoita hyvin ja laita hetkeksi jääkaappiin vetäytymään

Tarjoile salaatti ja kastike erikseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti