Tämä on niitä ruokia, joiden jälkeen soffa kutsuu ja aktiivisuusaste lähenee nollaa.
- Siltä näitä " rasvaunelmia" on aina silloin tällöin saatava ja kun semmoista on tarjolla, ei osaa lopettaa ajoissa.
Täydellisen gluteenittoman pizzapohjan metsästys on vielä kesken, joten sillä välin testailen korvaavia vaihtoehtoja pohjaksi.- Tähän käytin gluteenitonta valmista piirakka,- ja pastataikinaa- Tästä tuli luonnollisestikkin pehmeä ja piirakkamainen ja pohja on SUPER rasvainen!
Raaka-aineet:
Paketti glueteenitonta piirakka,- ja pastataikinaa
3 tomaattia
200 g ilmakuivattua kinkkua
1 paketti mozzarellaa
1 tölkki paseerettua tomaattia
Mustapippuria
Tuoreita yrttejä ( esim: Basilika ja persilja)
Kuivattua oreganoa
0,5 dl tomaattipyrettä
1 shalottisipuli
1 dl Juustoraastetta
Valmistusohjeet:
Levitä taikina pellille, leivinpaperin päälle
Käytä gluteenitonta jauhoa apuna levittämisessä
Laita taikina 175 asteiseen uuniin
Anna olla uunissa 5 min
Sekoita tomaattikastike
Lisää paseerattu tomaatti, tomaattipyre, tuoreet yrtit, oregano ja mustapippuri
Viipaloi tomaatti , sipuli ja mozzarella
Raasta juusto
Revi ilmakuivattukinkku sopivan kokoisiksi paloiksi
Levitä tomaattisose kuuman pohjan päälle
Lisää loput täytteet ja juustoraaste päällimmäiseksi
Kypsennä vielä 10 min.
Ripottele valmiin piirakan päälle tuoretta basilikaa ja mustapippuria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti