Mixed Balance keittiössä testataan ja ideoidaan uusia reseptejä sekä tuunataan vanhoja.-Ilman gluteenia!
30.3.2015
HUNAJA,- SINAPPIKANAA ja voi- risottoa
Helppoa ja herkullista, eikä vaadi kuin muutaman raaka-aineen. Hunajan ja sinapin yhdistelmä ja pehmeä risotto - Kyllä kelpaa! Perjantailta oli jäänyt kurkku,- valkosipulidippiä. Soveltui erinomaisesti tähän kylkeen.
Raaka-aineet:
8 kanan koipipalaa
Kanan marinadi ( hierotaan kanan pintaan):
2 rkl kokojyväsinappia
Mustapippuria
Oliiviöljyä
Suolaa
Kastike:
2 rkl kokojyväsinappia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl tavallista sinappia
2 rkl hunajaa
1 rkl kuivattua rosmariinia
Valmistusohjeet:
Viillä muutama viilto jokaisen palan päälle
Hiero pintaan marinadi
Sekoita kastike ja kaada kanojen päälle
Laita 200 asteiseen uuniin puoleksi tunniksi.
Raaka-aineet
Risotto:
2 dl risottoriisiä
1, 5 rkl voita
1 rkl öljyä
Valmistusohjeet:
Kuullota riisi voi-öljy seoksessa
Valmista risotto ohjeen mukaan
Tarjoilu:
Tarjoile riisi ja kana tuoresalaatin ja (dipin kanssa)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti