30.3.2015

HUNAJA,- SINAPPIKANAA ja voi- risottoa


Helppoa ja herkullista, eikä vaadi kuin muutaman raaka-aineen. Hunajan ja sinapin yhdistelmä ja pehmeä risotto - Kyllä kelpaa! Perjantailta oli jäänyt kurkku,- valkosipulidippiä. Soveltui erinomaisesti tähän kylkeen.








Raaka-aineet:

8 kanan koipipalaa

Kanan marinadi ( hierotaan kanan pintaan):

2 rkl kokojyväsinappia
Mustapippuria
Oliiviöljyä
Suolaa

Kastike:

2 rkl kokojyväsinappia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl tavallista sinappia
2 rkl hunajaa
1 rkl kuivattua rosmariinia

Valmistusohjeet:

Viillä muutama viilto jokaisen palan päälle
Hiero pintaan marinadi
Sekoita kastike ja kaada kanojen päälle
Laita 200 asteiseen uuniin puoleksi tunniksi.


Raaka-aineet

Risotto:

2 dl risottoriisiä
1, 5 rkl voita
1 rkl öljyä

Valmistusohjeet:

Kuullota riisi voi-öljy seoksessa
Valmista risotto ohjeen mukaan


Tarjoilu:

Tarjoile riisi ja kana tuoresalaatin ja (dipin kanssa)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti