26.3.2015

KOOKOSKANAA ja kananmunan kanssa paistettua kukkakaalimurua


Loistava pikaruoka ja maittava illallinen. Testissä oli kookoshiutaleet kanan leivityksessä,- Erittäin hyvä yhdistelmä! Tein lisäkkeeksi kukkakaalia egg fried ricen tapaan. Annos on Gluteeniton, maidoton, ei ole tomaattia, tai paprikaa. Sopii siis useimmille!










Raaka-aineet kookoskana:

350 g kananrintafilettä ( ohutta)
n. 1 dl kookoshiutaleita
1 rkl mustapippuria
0,5 rkl suolaa
1 rkl paprikajauhetta

Valmistusohje:

Halkaise fileet pitkittäin
Sekoita pippuri, suola ja paprikajauhe
Pyörittele fileet seoksessa
Laita toiselle lautaselle kookoshiutaleet
Pyörittele fileet kauttaaltaan kookoshiutaleissa
Laita 200 asteiseen uuniin n. 15 min
Käännä fileet ympäri ja anna olla uunissa vielä 5 min

Raaka-aineet kukkakaali:

3/4 kukkakaalia
1 tl suolaa
1 tl Valkopippuria
1 tl Hunajaa
2 kanamunaa

Valmistusohjeet:

Pilko kukkakaali pieneksi muruksi
Laita kiehumaan kattilaan, kunnes pehmenee
Paista muruja hetki öljyssä pannulla
Lisää kaksi raakaa kanamunaa pannulle
Sekoita, kunnes kanamuna on kypsynyt ja sekoittunut kukkakaalin joukkoon

Tarjoilu:

Tarjoile välittömästi chilikerman kera

1 tl Sambal oelek chilisoosia ja 3rkl ranskankermaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti