11.4.2015

KANASALAATTI Avocadomoussella ja Kiiwisalsalla


Ihana salaatti! Kannattaa nähdä vähän vaivaa ja tehdä salsa ja mousse erillisinä. Toinen vaihtoehto olisi tietenkin sekoittaa kaikki ainekset yhteen. Salsan ja moussen erilaiset koostumukset ovat yksi tämän salaatin juttuja! Kiiwisalsa olisi varmasti mainio myös  tortilloissa tai grillatun kebabin seurana.











Raaka-aineet:

250 g kananrintafileitä ( suolaa ja pippuria mausteeksi)
1, 5 italialista makkaraa ( tähän kävisi myös pekoni tai ilmakuivattu kinkku)
Vihreää salaattia
Kirsikkatomaatteja
1mozzarella pallo
2 rkl Murskattuja manteleita


Valmistusohjeet:

Pilko makkara ohuiksi viipaleiksi
Suikaloi vihreä salaatti
Puolita kirsikkatomaatit
Mausta kananfileet suolalla ja pippurilla
Paista kanafileet pannulla
Leikkaa ne suikaleiksi paistettuina
Paista myös makkaroita hetki, niin että ruskistuvat hiukan!


Kiiwisalsa:

2 kiiwiä
1 jalopeno
1/3 kurkku ( kuorittu)
nippu tuoretta korianteria
2 valkosipulinkynttä
0, 5 limen mehua
3/4 tl suolaa
1/2 tl sokeria
1/3 tl juustokuminaa

Valmistusohjeet.

Pilko kiivi ja kuorittu kurkku sekä jalopeno kuutioksi
Hienonna valkosipuli
Silppua korianteri
Sekoita kaikki ainekset yhteen


Avocadomousse:

1, 5 dl kermaviiliä
1 avocado
puolikkaan sitruunan mehu
1 tl sokeria
0, 5 tl suolaa
0, 5 tl mustapippuria
2 valkosipulin kynttä


Valmsitusohjeet:

Pilko valkosipuli
Kuori avocado ja poista kivi
Muussaa avocado haarukalla
Sekoita avocado, valkosipuli ja mausteet kermaviilin joukkoon

Salaatin kokoaminen:

Laita pohjalle salaatti,  tomaatti ja mozzarella
Seuraavaksi viipaloidut kanat ja makkarat
Seuraavaksi kiivisalsa
Viimeisenä avocado mousse ja mantelit



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti