Herkullista ja täyttävää! Lasagnelevyjen sijasta käytetään munakoisoviipaleita.
Raaka-aineet
1 iso munakoiso
tölkki tomaattimurskaa
3 tomaattia
8 kpl aurinkokuivattua tomaattia
1, 5 tl suolaa
1, 5 tl mustapippuria
1 tl sokeria
3 valkosipulinkynttä
1 pieni sipuli
100 g vuohenjuustoa
1 dl ranskankermaa
1 dl kermaa
2 palloa mozzarellaa
250 g jauhelihaa
Aloita tomaattikastikkeen valmistuksesta
Pilko tomaatit, valkosipuli ja sipuli
Laita kattilaan tomaattimurskan ja mausteiden kanssa
Kiehauta ja jätä miedolle lämmölle poreilemaan
Anna kastikkeen poreilla vähintään tunnin verran
Ruskista jauheliha ja lisää kastikkeen joukkkoon
Viipaloi koisot ohuiksi viipaleiksi pitkittäin
Ripottele päälle suolaa ja itketä koisot ( min 15 min/ puoli)
Pyyhi irronnut neste paperilla pois
Valmista valkokastike
Pilko vuohenjuusto ja sekoita se kattilaan kerman ja ranskan kerman kanssa
Anna kiehua, kunnes vuohenjuusto on sulanut
Viipaloi mozzarella
Lasagnen kokoaminen:
Laita tomaattikastiketta alimmaksi
Seuraavaksi koisoviipaleet
Viipaleiden päälle lisätään valkoista kastiketta
Toista edellinen
Laita päällimmäiseksi tomaattikastike
Levitä mozzarella viipaleet tomaattikastikkeen päälle
Laita 220 asteiseen uuniin foliolla peitettynä 20 minuutiksi
Ota folio pois ja jatka kypsennystä 20-25 min.
Anna tekeytyä ennen ruokailua n. 15 min.
Tarjoa tomaattiviipaleiden kera
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti