Tavallinen makkara ei ole oma suosikkini, mutta tällä tietyllä tavalla valmistettuna se on jostain syystä huomattavasti parempaa. - Tämä pitäisi ehdottamasti grillata! Tein pannulla, koska kumpikaan ei jaksanut vielä laittaa grilliä kesäkuntoon. Perunasalaatti kirkaalla kastikkeella on todella herkullista. - Erityisen hyvää lämpimänä. Kevyempi ja maukkaampi vaihtoehto, kuin perinteinen majoneesipohjainen.
Raaka-aineet:
Makkara:
4 grillimakkaraa
Marinadi:
1 rkl gluteenitonta soijaa
1 rkl dijon sinappia sinapinsiemenillä
1 rkl hunajaa
0, 5 rkl rouhittua mustapippuria
Valmistusohjeet.
Sekoita marinadin aineet keskenään
Kuori makkara
Laita makkara grillitikkuun- Keihästä se päästä päähän! Yritä saada tikku keskelle.
Kierrä veitsellä kierteet makkaraan, niin että se osuu joka kierroksella tikkuun
Poista tikku
Levitä marinadi makkaroiden päälle
Katso, että marinadia menee myös kierteisiin
Paista pannulla tai grillaa
Raaka-aineet: perunasalaatti
Pussillinen uusia perunoita
1 sipuli
0, 5 dijon sinappia sinapinsiemenillä
0,75 dl oliiviöljyä
1 tl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl soijaa
Valmistusohjeet:
Keitä perunat
Silppua sipuli ja sekoita marinadi ainekset silputun sipulin sekaan
Pilko kuorelliset perunat paloiksi
Sekoita marinadi kuumien perunoiden sekaan
Nauti heti
Salaatin voi syödä myös kylmänä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti