3.4.2015

PÄÄSIÄISEN SITRUUNAINEN JUUSTOKAKKU


Pääsiäisen kunniaksi päätin tehdä myös jälkiruokaa- Sitruunaista juustokakkua!
Herkullinen, raikas ja helppo tehdä.







Raaka-aineet:

10 kpl Gluteenittomia keksejä ( käytin pirkan kaura-suklaamuru keksejä)
50 g voita
1, 5 dl Lemon Curd tahnaa
1 rasia mascarponea
5 liivatelehteä
Vettä
Mandariini

Valmistusohjeet:

Murkaa keksit huhmareessa
Lämmitä voita hiukan mikrossa
Sekoita voi keksien joukkoon
Painele muruseos tiiviisti vuuan pohjalle
Laita jääkaappiin
Valmista väliosuus
Laita 1 liivate kylmään veteen min 5 minuutiksi
Kiehauta tippa vettä
Sekoita liivate kuumaan veteen
Sekoita 0,75 dl lemon curd tahnaa liivatteen joukkoon
Levitä Lemon curd jähmettyneen keksiseoksen päälle
Laita takaisin jääkaappiin
Valmista päällimmäinen osuus
Liota 4 liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min
Keitä hiukan vettä ja lisää liivatteet veteen
Sekoita kulhossa mascaspone ja 0, 75 dl lemon curd tahnaa
Lisää liivate joukkoon
Sekoita hyvin
Lisää päällimmäinen kerros jähmettyneen lemon curd tahnan päälle
Laita takaisen jääkaappiin
Anna jähmettyä min muutaman tunnin
Koristele kuorituilla mandariinilohkoilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti